Opnieuw kantoorruimtes beschikbaar vanaf juni 2020!

22/01/2020

Vanaf juni 2020 komen er opnieuw verschillende kantoorruimtes vrij in ons innovatiecentrum.
Deze kantoorruimtes variëren van een directiekantoor (2 personen) tot een landschapsbureel (tot 12 personen).

 

Ingericht kantoor

De kantoren zijn volledig uitgerust met design meubilair, ergonomische stoelen, een optimale akoestiek en opbergruimte. Daarnaast kan u gebruik maken van verschillende vergaderruimtes. Ook in de twee patio’s centraal in de kantoorruimtes kan in een ontspannen sfeer vergaderd worden.

Uw klanten ontvangen kan u zeer professioneel in onze inkomhal die gebruikt wordt als ontmoetingsruimte of als wachtplaats.

Techniek en logistiek

Het innovatiecentrum omvat een technisch labo met labotafels op werkhoogte en uitgebreide elektrische voorzieningen, afzonderlijke bekabeling en een patchkast voor testdoeleinden. Daarnaast is er ook bergruimte voorzien en toegang tot de logistieke zone. De logistieke ruimte omvat een laad-, los- en transitzone, een groot hoofdmagazijn en individuele beveiligde bergruimtes. Er is een goederenlift en een verpakkingstafel beschikbaar.

Kantoordiensten

We zorgen voor een professioneel onthaal in een ruime inkomhal met een flexibele werkzone voor bezoekers. Samen met het onthaal bieden we uw bedrijf ook telefoon- en postdiensten aan en kunt u terecht in onze koffiehoek en communicatiecorner (printen, faxen, scannen …). Doorheen het gebouw zijn er meerdere akoestische telefoonlocaties en staande werkplekken ingepland.

 

Sneek peak

https://www.youtube.com/watch?v=iJxkNo1UgCo

Kom eens langs!

Benieuwd wat Innovatiecentrum Grote Beer concreet voor jou kan betekenen? We nodigen je graag uit voor een persoonlijke kennismaking.

Boek een bezoek